Teplické restaurace, bary a kavárny

Teplické restaurace, bary a kavárny

Teplice v Čechách - to nejsou jen slavné lázně, ale také spousta dobrých restaurací, barů a kaváren. Kolik jich dáme dohromady? Zasoutěžte si a vyhrajte!

A je to tady! Následující dva měsíce - květen a červen - budou patřit restauracím, barům a kavarnám v Teplicích. Postupně Vám budeme představovat ty nejlepší a nejoblíbenější.

A které že to jsou? O tom rozhodnete sami svým hlasováním. Vyplníte-li anketní formulář získáte navíc možnost vyhrát poukaz na útratu va Vaší oblíbené teplické restauraci, baru či kavárně v hodnotě 1 000,- Kč. A to hned třikát!!!

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Vyplňte všechny údaje v anketním formuláři, správně odpovězte na anketní otázku (správnou odpověď na ni naleznete na stránkách Restaurito.cz), potvrďte svým prohlášením v závěru, že se chcete zúčastnit soutěže a sledujte naše internetové stránky, kde 7.7.2014 zveřejníme výherce. Soutěž se uzavírá 30.6.2014 o půlnoci.

Podrobná pravidla soutěže

Chcete-li se na našich stránkách dočíst o konkrétní teplické restauraci, baru nebo kavárně, můžete nám napsat na Facebook, e-mail nebo zavolat.

Hodně stěstí a příjemnou zábavu!

29.04.2014

Restaurace, bary a kavárny - díky Restauritu na jednom místě

Praha restaurace, Brno restaurace, Ostrava restaurace, Olomouc restaurace, Plzeň restaurace

Návštěvníci

Chcete zajít na večeři, oslavit narozeniny nebo uspořádat akci pro Vaše známé? Restaurito je perfektním místem, protože nabízí všechny podniky přehledně na jednom místě, jednoduše a srozumitelně.

Provozovatelé

Restaurito je tím pravým místem pro propagaci Vašeho podniku, umožňuje Vám oslovit zákazníky širokým spektrem nabízených služeb, a to s transparentními podmínkami, jednáním a individuálním přístupem.

Více informací včetně ukázkových videí zde

Info pro návštěvníky

Facebook

Vstup pro návštěvníky

Vstup pro restauratéry

Výhody pro návštěvníky

  • všechny podniky na jednom místě
  • možnost nákupu slevových kupónů
  • a to vše jednoduše a srozumitelně

Přidejte se k Restaurito a využijte jeho možností. Díky největší databází restaurací, hospůdek a barů vždy naleznete zajímavé místo k posezení. K tomu navíc s možností ušetřit díky nákupu slevových kupónů!

Výhody pro restauratéry

  • garance spokojenosti
  • individuální přístup
  • transparentní podmínky

Restaurito je tím pravým místem pro propagaci Vašeho podniku, umožňuje Vám oslovit zákazníky širokým spektrem nabízených služeb!