Vítáme Vás!

Vítáme Vás!

Restaurito je originálním spojením webového katalogu restaurací, kaváren a barů s reklamním a slevovým portálem.

Oblíbené a tolik žádané tak můžete najít na jednom místě!

Gastronomie se stala populární součástí života každého člověka. Moderní člověk se zajímá o to, co jí, zajímá ho kvalita surovin i samotný způsob přípravy pokrmu. Samozřejmě si rádi vybíráme, kde a s kým si pokrm vychutnáme. V tomto okamžiku je tu Restaurito právě pro Vás.

Pod jednou střechou se dozvíte podrobné informace o hledaném podniku, můžete vybírat z mnoha lákavých speciálních akcí či otevřených slevových kupónů, a jednoduše se tak můžete rozhodnout, který podnik navštívíte.

Objevte kouzlo našeho přehledného katalogu. Stanovte svá kritéria, a pak už jen vybírejte ze seznamu podniků přesně odpovídajících Vašim požadavkům. Jednoduše a přehledně si tak můžete zvolit nejen místo, ale i typ podniku, který bude ideální pro romantickou večeři, posezení s přáteli nebo narozeninovou párty.  Jednotlivé profily restaurací, kaváren či barů obsahují veškeré informace, které potřebujete vědět. Kontaktní údaje, popis podniku, fotografie interiéru či exteriéru jsou samozřejmostí, nabízíme Vám však i aktuální jídelní lístek a možnost využít jedinečných nabídek speciálních akcí nebo otevřeného slevového kuponu.

Proto déle neváhejte, využijte služeb Restaurito naplno, najděte si svůj ideální podnik a vychutnejte si ať už gastronomický nebo kulturní zážitek.

15.04.2014

Restaurace, bary a kavárny - díky Restauritu na jednom místě

Praha restaurace, Brno restaurace, Ostrava restaurace, Olomouc restaurace, Plzeň restaurace

Návštěvníci

Chcete zajít na večeři, oslavit narozeniny nebo uspořádat akci pro Vaše známé? Restaurito je perfektním místem, protože nabízí všechny podniky přehledně na jednom místě, jednoduše a srozumitelně.

Provozovatelé

Restaurito je tím pravým místem pro propagaci Vašeho podniku, umožňuje Vám oslovit zákazníky širokým spektrem nabízených služeb, a to s transparentními podmínkami, jednáním a individuálním přístupem.

Více informací včetně ukázkových videí zde

Info pro návštěvníky

Facebook

Vstup pro návštěvníky

Vstup pro restauratéry

Výhody pro návštěvníky

  • všechny podniky na jednom místě
  • možnost nákupu slevových kupónů
  • a to vše jednoduše a srozumitelně

Přidejte se k Restaurito a využijte jeho možností. Díky největší databází restaurací, hospůdek a barů vždy naleznete zajímavé místo k posezení. K tomu navíc s možností ušetřit díky nákupu slevových kupónů!

Výhody pro restauratéry

  • garance spokojenosti
  • individuální přístup
  • transparentní podmínky

Restaurito je tím pravým místem pro propagaci Vašeho podniku, umožňuje Vám oslovit zákazníky širokým spektrem nabízených služeb!